No ke aha i hoʻopaʻa ʻole ʻia ai ka iPhone a ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa?

 

Nui nā mea kūʻai aku i nīnau mai iā mākou e pili ana i ka intermittent a i ʻole ka hiki ʻole ke hoʻopaʻa i ka iPhone i ka wā o ka hoʻouka uila.ʻO kēia ka pilikia me ka iPhone a i ʻole ka charger?Hiki iā mākou ke hoʻoponopono i ka pilikia o ka intermittent a i ʻole hiki ke hoʻopaʻa i ka hoʻopiʻi kelepona iPhone?


1. E hōʻoia inā aia i loko o ka wahi hoʻouka uila


I kēia manawa, ʻo ka hapa nui o nā mea hoʻoili uila he liʻiliʻi wale nō nā hoʻolālā coil.E kau i ka iPhone ma kahi i koho ʻia e hiki ke hoʻopiʻi.Pono paha e hōʻoia inā hoʻokomo pono ʻia, inā hiki ke hana ʻia, ʻaʻole hiki ke kau pololei ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo e hoʻololi i ke kihi A i ʻole e ʻimi i ka wahi hoʻopiʻi maikaʻi loa no ka hoʻouka uila. 

Eia kekahi, i kekahi manawa ke loaʻa ka leka hoʻomaopopo a i ʻole ke kāhea ʻana mai, ʻo ka hoʻohuli ʻana i ka vibration e hoʻoneʻe i ka iPhone a hoʻopau i ka charger e hoʻopaʻa.Manaʻo ʻia e hoʻopau i ka vibration i ka wā e hoʻouka ai.

 

https://www.lantaisi.com/desktop-type-wireless-charger-dw03-product/

 

 

 

3. E hōʻoia inā ʻā ke kukui uila uila

I ka wā o ka hoʻopaʻa uila, hiki iā ʻoe ke ʻike maʻamau i ka hōʻailona hoʻopiʻi ma ke kelepona uila.Inā ʻaʻole ia e ʻā, e ʻoluʻolu e hōʻoia inā ua hoʻā ʻia ke kaula mana.

 

 

 

https://www.lantaisi.com/desktop-type-wireless-charger-dw06-product/

 

 

5. E hoʻololi i kahi mea hoʻoili uila ʻē aʻe

I kekahi manawa ma muli paha o ka pilikia me ke kelepona ʻole.Inā loaʻa iā ʻoe kahi charger uea ʻē aʻe ma ka lima, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i kekahi.Inā hiki ke hoʻopaʻa ʻia, a laila pilikia ka mea hoʻoili uila.Inā ʻaʻole, hiki iā ʻoe ke kūʻai mai iā mākou.Hiki iaʻu ke hōʻoiaʻiʻo e hiki i ka LANTAISI ka mea hoʻoili uila ke hoʻololi i kāu kelepona uila a lilo i hoʻokahi o kāu mau loiloi punahele i ka wā e hiki mai ana.

https://www.lantaisi.com/stand-type-wireless-charger-sw012-product/

 

 

 

2. E hōʻoia i ke kākoʻo ʻia ʻana o ka hoʻouka uila Qi

I ke koho ʻana i kahi kī uila, ʻōlelo ʻia ʻoe e koho i kahi kelepona uila me ka hōʻoia Qi.Eia kekahi, ʻoi aku ka nui o nā palapala hōʻoia, ʻoi aku ka nui o ka mana o ka ʻoihana uila uila a ʻoi aku ka palekana.

 

 

uʻi uila (4)

 

 

4. ʻAʻole hiki i ke kāleka mana ke uku hou aku ma 80%

Inā ʻike ʻia ʻaʻole hiki ke hoʻopiʻi mau ʻia ka iPhone i ka wā i hoʻopiha piha ʻia ai i ka 80%, no ka mea, ua wela ka pākaukau iPhone a ua hoʻāla ʻia ka mīkini palekana, e kaupalena ʻia ka hoʻopiʻi ʻana i ka wā e hiki ai ka mana i 80%.I kēia manawa, pono ʻoe e kau i ka iPhone ma kahi ʻoluʻolu, a hoʻopaʻa hou iā ia i ka wā e hāʻule ai ka mahana, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ke kau ʻana.

 

 

uʻi uila (4)

Ma hope o ka hoʻāʻo ʻana i nā kaʻina hana 5 i luna, ʻaʻole hiki ke hoʻopiʻi ʻia ka pākaukau, ʻo ia hoʻi, aia ka pilikia me ka hāmeʻa, ʻaʻole ʻoi aku ka maikaʻi o ka mana kahiko o IOS i ke kākoʻo ʻana i ka iPhone wireless charging, hiki iā mākou ke hoʻāʻo e hoʻonui i ka iPhone i ka iOS hou. ʻano a i ʻole kelepona hiki ke hoʻihoʻi wale ʻia i ke keʻena nui no ka hoʻoponopono ʻana.ʻIke hou aku , E ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

https://www.lantaisi.com/contact-us/

Hoʻoholo hope:


Ka manawa hoʻouna: Nov-04-2021